Referencer

Nedenfor findes et udvalg af de kunder, som Nymark & Co. har løst opgaver for.
For yderligere uddybning kontakt os på tlf. 20 30 20 17 eller skriv på mette@nymarkco.dk.

Det kræver tillid at arbejde sammen med en ekstern sparringspartner

Mette har en særlig evne til at skabe tillid med alle, hun samarbejder med. Om det er medarbejderen i kundeservice eller bestyrelsen i virksomheden, så får Mette den nødvendige tillid og ikke mindst åbenhed frem i lyset, så der kan diskuteres og træffes rigtige beslutninger.

En teoretisk ballast og relevant erhvervserfaring fra store danske virksomheder gør, at Mette tør udfordre sine ”kunder”, så resultatet bliver optimalt.

Mette har bestemt gjort en forskel for Baxx Promotion A/S.

                  
Niels Reintoft
Sales Director, Baxx Promotion

Mette er en unik kompetence inden for sit felt

Jeg har oplevet Mette Nymark i flere sammenhænge, hvor hun har undervist og coachet i salg, strategi og ledelse. Mette er yderst kompetent, charmerende og resultatorienteret.

Hun er god til at skabe overblik og hendes stærke menneskelige egenskaber kombineret med hendes drive gør, at hun kan arbejde med folk og ikke blot give dem viden men i høj grad også skabe forandringer med/hos dem.

Mette er en unik kompetence inden for sit felt, og jeg vil varmt anbefale hende.

 

Niki Nicolas Grigoriou
CEO, Intelligent Systems

En direkte og fokuseret rådgiver

Mette er en direkte og fokuseret person, der kan drive en proces både i med- og modgang. Hendes gejst og initiativer gør hende til en drivende kraft i alle processer.

 

Kurt Laursen
Adm. Direktør, HR Solutions

 

Mette er fagligt kompetent og brænder tydeligvis for sit felt

Mette ”fylder” meget i et rum – på den fede måde pga. en fantastisk udstråling af substans og positiv energi. Lærer man hende så at kende, får man bekræftet denne forhåndsoplevelse og konstaterer en dybde med en masse fantastiske egenskaber. Hun er faglig kompetent og brænder tydeligvis for sit arbejdsfelt, for hun udstråler stor smittende begejstring, når man først taler med hende om dette. Det er en af årsagerne til, at Mette er så dygtig inden for fx salgsområdet – og kan give alle sine erfaringer og viden videre – og gør det gerne.

Mette er både en sej men også meget empatisk person, der gør hende til en god formidler. Dette sammen med at hun er utrolig skarp og sætter integritet i sit arbejde meget højt, gør hende til en god sparringspartner med hensyn til strategi og ledelse.

Jeg kan derfor kun give hende de allerbedste anbefalinger til enhver arbejdsgiver/virksomhed, der har brug for undervisning, rådgivning eller sparring.

Mona Fruergaard Krog

Business Development Manager, Contopi ApS

 

 

Mette er en dygtig, vidende, engageret og meget nærværende underviser

Jeg har haft den fornøjelse at deltage i flere kursusforløb, hvor Mette Nymark har været tovholder og underviser. Mette er meget inspirerende i hendes måde at formidle et stof på og er god til at planlægge et forløb, sådan at alle får udbytte af situationen.

Hun er dygtig, vidende, engageret og meget nærværende. Mette har for mig været en god sparringspartner, både i min arbejdssituation og hvordan jeg har skullet agere i forhold til det at være mor og til mit behov for at have en udfordrende karriere.

Jeg synes, at Mette er en god rollemodel for alle kvinder, som har lyst og vilje til at gøre en forskel på arbejdsmarkedet i dag. Mette er en positiv og givende person, som jeg til hver en tid kan give mine bedste anbefalinger.

Pia Laursen

Ansvarlig for PR og sociale medier, Ib Laursen 

 

Bedre undervisning fås næppe

Jeg mødte Mette som underviser på IBA Erhvervsakademi i Kolding og oplevede hende som enormt skarp og god til at formidle. Hun er direkte i sine budskaber og underbygger løbende med eksempler, der sikrer god forståelse af det underviste. Hun formår at fange ens opmærksomhed af de rigtige årsager – man kan ganske enkelt ikke lade være med at deltage, når hun underviser. Og så har hun et drive, der bare smitter! Hun formår at skabe rum og plads til alle uanset niveauet samtidig med, at hun også udfordrer den enkelte. Bedre undervisning fås næppe!

Nagel-Group | Nagel Danmark A/S

Bente Nielsen

HR-Consultant

7430 7430

 

Mette er en engageret og energisk foredragsholder med styr på stoffet

Vi har brugt Mette Nymark som oplægsholder i flere omgange og sætter stor pris på samarbejdet. Mette er en engageret og energisk oplægsholder med styr på stoffet og med en klar kurs.

Vi vil helt sikkert bruge Mette igen.

Marianne Kristensen 

Erhvervschef

Erhverv Skanderborg